IBU JEWELS

Elk sieraad van IBU JEWELS wordt volledig met de hand gemaakt door lokale vrouwelijke ambachtslieden in ons atelier op Bali.

Onze toegewijde medewerkers werken onder eerlijk en goede omstandigheden, ontvangen een fair loon en wij garanderen dat er geen kinderen in ons productieproces worden ingezet.

Onze volledig handgemaakte sieraden worden gemaakt met de hoogste kwaliteit Miyuki kralen uit Japan, het zachtste en speciaal geselecteerde leder en van echte halfedelstenen.

Onze grote toewijding, het gedetailleerde vakmanschap van onze vaklieden en onze hang naar perfectie, maakt een armband van IBU JEWELS, uniek, fashionable én van de hoogste kwaliteit.

Willemijn van Dijk

Tijdloos, sterk en eenvoudig. Hand gemaakt en in een beperkte oplage, waardoor deze leren tassen uniek zijn. Vakmanschap en esthetiek komen in haar ontwerpen samen. Design in alle eenvoud. Rauwe afwerkingen en kenmerkende verhoudingen. Tijdloos en intuïtief. Met zorg en kwaliteit in Nederland gemaakt.

Ellen Beekmans

Kenmerkend voor de ontwerpen van Ellen Beekmans is vrouwelijkheid en verfijning. Alle sieraden zijn tot in de precisie afgewerkt met bijvoorbeeld een extra glittersteentje bij t slot. Een sieraad moet de schoonheid van een vrouw ondersteunen. Geen bling, bling. Deze sieraden zijn dus duidelijk herkenbaar. Veel BN’ers dragen haar sieraden ook, waardoor haar bekendheid is vergroot.

Sputnik Jewelry

Ontdek de magische Supernatural World van Sputnik Jewelry. Een organisch rijk dat balanceert tussen feit en fictie en waar alle schepsels, groot en klein, lief en leed met elkaar delen. En meestal doen ze dat in perfecte harmonie… Het creatieve brein achter deze magische wereld is ontwerper en kunstenaar Rado Konecnik. Door het combineren van bestaande en imaginaire natuurlijke elementen creëert hij zijn eigen organische kosmos. In dit universum zijn eencellige organismen geëvolueerd in complexe, meercellige levensvormen… en in exclusieve sieraden en verfijnde kunst.