High

Het fashionable merk HIGH is gevestigd in Italië, maar opgericht door de Engelse ontwerpster Claire Campbell. Claire heeft haar damesmodemerk HIGH genoemd en richt zich op functionele en verfijnde alledaagse couture met veel aandacht voor detail.

Kenmerken die HIGH zo herkenbaar maakt. HIGH dameskleding is een casual, chic merk met een sterke identiteit, prachtige belijningen, hoogwaardig design en kwaliteit.

De kleding van High straalt een rustige elegantie en rijkdom uit. Het uitgangspunt voor dit luxe damesmode merk is groot respect voor traditie, vakmanschap en schoonheid.

Repeat

Bij REPEAT draait alles om mode die de huid verwent. De nadruk ligt op tijdloze pasvormen en materialen en daarnaast op productiemethodes die aan de allerhoogste eisen voldoen.

REPEAT cashmere verwierf in 1995 bekendheid als een van de eerste merken die mode van 100% cashmere tegen een betaalbare prijs aanbood. Dankzij REPEAT cashmere kwam deze fraaie wol ook binnen het bereik van het grotere publiek.

Het bijzondere is dat elke collectie op en top modieus is en ieder item zich tegelijkertijd eenvoudig laat combineren. Fashion van REPEAT is dan ook geschikt voor alle gelegenheden. De collectie biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan hoogwaardige fashion.: van elegant tot casual, van heerlijk zachte truien en vesten tot elegante blouses en rokken en daarnaast zijner natuurlijk ook talloze raffinerende accessoires. Zodoende kunnen met REPEAT
zowel individuele styles als volledige outfits worden gecreëerd.

No Man‘s Land

Comfortabel Dutch Design en Italiaanse elegantie zijn binnen No Man’s Land onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het verhaal van de Nederlands-Italiaanse No Man’s land begint dan ook in de jaren ’90 met een warme, stijlvolle merinowollen colltrui. Op dat moment is dit pure kwaliteitsmateriaal nog relatief onbekend in Nederland.
Daar komt al snel een verandering in als men merkt hoe fijn deze wol draagt. Nu, jaren later, is deze trui nog steeds een van de bestverkochte items in de collectie.

No Man’s Land is een Europees merk. Het hoofdkantoor staat in Marken, de designstudio vlakbij het Italiaanse Venetie. Alle materialen zijn van Europese orgine en het merk werkt met kleine, lokale Italiaanse producenten.

Doordat de hoofddesigner tijdens het ontwerp- en productieproces nauw samenwerkt met hen, is No Man’s Land altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Pure materialen, gemaakt van de beste garens, vormen in elke collectie de essentie van de verfijnde, tijdloze basics.

10Days

Sportieve looks en statements pieces vormen een geheel. Simpel maar never regular. De collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Unexpected or Simple.
Creatieve combinaties. Never Regular. Speelse silhouetten. Zachte stoffen. 10Days is een mode label afkomstig uit Amsterdam en draait om comfort, stijl en een gevoel van vrijheid.

Closed

Duitse traditie, Franse verbeelding en Italiaanse handwerk. Uniek. Begerenswaardig en populair. Overtuigend en zelfverzekerd. Dat is CLOSED.
Deze invloeden zie je terug in alle producten. Over de hele wereld. Als een merk, een familiebedrijf.
Van oorsprong een Italiaans denim label draagt een pure, ongedwongen stijl uit. Meer dan een goede jeans.

Cambio

Het eigentijdse broekenmerk Cambio ontwerpt de perfecte jeans en pantalons. Voor zowel sortieve, trendy Cambio jeans als een stijvolle pantalon heeft het van oorsprong Duitse merk de breedste keuze. De broeken van Cambio hebben niet alleen een geweldige pasvorm, maar zij sluiten ook perfect aan op de laatste modetrends. Luxueuze materialen, vakmanschap en kwaliteit: dat is Cambio!

Humanoid

Humanoid is een nederlands merk opgericht in 1981 en vaart haar eigen koers is onafhankelijk en niet beinvloed door hype of tijdelijke trend. Daarnaast maken ze gebruik van biologisch katoen en een duurzame productie methode. Elke keuze die ze maken in de creatie van de producten is een bewuste keuze, met respect voor herkomst, maker en drager. Dat is de kracht en eenvoud van Humanoid.

Drykorn

MOSCOW

Nederlands modemerk. Zij maken stoere en een beetje nonchalante dameskleding, voor alle momenten van de dag. Moscow gebruikt hoogwaardige materialen. De collecties van Moscow zijn te herkennen aan de pasteltinten, afgewassen en vergrijsde kleuren, waardoor de collecties goed met elkaar te combineren zijn. Verder besteed Moscow veel aandacht aan comfort. Dat is terug te zien in materiaalgebruik en en te voelen waanneer het gedragen wordt.